Privatlivspolitik

Denne personværnerklæring beskriver, hvordan og med hvilket formål vi behandler dine oplysninger.

1. Data:

Metbox bruger kun de oplysninger, du giver os ved aktiv handling, såsom ved brug af kontaktskema eller køb af produkter i netbutikken. Vi bruger følgende information:

  • Navn og adresse
  • Telefonnummer
  • Fakturaadresse
  • E-mailadresse

2. Sikkerhed

Vi beskytter de oplysninger, du giver os, med den mest avancerede teknologi, så ingen har uautoriseret adgang. Skulle det være nødvendigt at dele oplysningerne med tredjepart, kræver vi, at virksomheden behandler dine oplysninger lige så sikkert som os og med det formål, de er tiltænkt. Se også punkt 5.

3. Opbevaringsperiode og sletning af data:

Vi opbevarer personlige oplysninger, så længe vi har et legitimt grundlag for dette, knyttet til aftalen med dig og din virksomhed samt opgavens art og omfang. Oplysninger behandles baseret på samtykke og opbevares, indtil samtykket tilbagekaldes, og kunden/respondent/virksomhed anmoder om, at dataene slettes.

4. Formål – hvad vi bruger dine data til:

Vi bruger de data, du giver os, til at levere opgaven, som er aftalt mellem dig og din virksomhed. Når du bruger kontaktskemaet på vores hjemmeside: Når du bruger kontaktskemaet på vores hjemmesider, beder vi om følgende oplysninger: Navn, e-mailadresse, firma (valgfrit), telefonnummer (valgfrit) og hvad din henvendelse handler om. Formålet med indsamling og opbevaring af information er at kunne svare og have en dialog omkring din henvendelse. Når du handler i vores netbutik: Vi opbevarer personlige data for at kunne modtage betalinger fra dig samt levere bestilte produkter til den oplyste adresse. Dataene opbevares med det formål at kunne tilbyde netbutikstjenester.

5. Se, redigere, slette data eller andre spørgsmål?

Du kan sende en anmodning om at se, redigere, slette eller overføre dine personlige data. For eksempel kan du kontrollere, om dine data er korrekte. Ønsker du at vide, hvilke oplysninger du har givet os tilladelse til at bruge, eller ønsker du at begrænse brugen? Hvis du har spørgsmål til personværnreglerne, bedes du kontakte vores dataansvarlige ved at sende en e-mail til post@metboxnorge.no.